Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Ό, τι είναι οι καντάδες των ερωτευμένων, είναι και η Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τους αιρετικούς Οικουμενιστές! Πολεμούν τον Θεάνθρωπο Χριστό και την Εκκλησία Του, ως σύγχρονοι Σαύλοι, με την αρρωστημένη και φανατίζουσα αιρετίζουσα φαντασία τους!Ό, τι είναι οι καντάδες των ερωτευμένων, είναι και η Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τους αιρετικούς Οικουμενιστές! Πολεμούν τον Θεάνθρωπο Χριστό και την Εκκλησία Του, ως σύγχρονοι Σαύλοι, με την αρρωστημένη και φανατίζουσα αιρετίζουσα φαντασία τους!Βρισκόμαστε ήδη δυό βδομάδες μετά τα όντως φοβερά και τρομερά αίσχη που συνέβησαν στο Οικουμενικό μας Φανάρι κατά τον εορτασμό της Θρονικής εορτής. Όλες τις προηγούμενες μέρες, το διαδίκτυο έβραζε από τις ανόητες και άστοχες παρεμβάσεις τών σούπερ συνηγόρων των αιρέσεων και λοιπών υπέρμαχων κακόδοξων Φαναριωτών, οπωσδήποτε Οικουμενιστών!
Μέχρι και τα πεντανόστιμα chece-cake εκ του Ηονγκ Κόνγκ, επιβεβαιώνουσιν περίτρανα, τα περί των αηθέστατων και ηλιθίων “Οικουμενιστικών Ζηλωτισμών”, ή και των “Ζηλωτών του Οικουμενισμού”!

Νομίζατε φίλοι και φίλες, ότι ο αιρετικός «Ζηλωτισμός» υφίσταται μόνον, ως αντίθετος πόλος και το κατ΄εξοχήν δεύτερο μοναδικά, άλλο αιρετικό άκρο, εκ του Πανθρησκειακού και Παναιρετικού Οικουμενισμού;

Έχουμεν την ισχυρά άποψη, ότι πλέον υπάρχει εμφανέστατη αλληλεπίδραση και αλληλοπεριχώρηση, μεταξύ των δύο αιρετικών άκρων, μπορεί και να υφίστατο αυτό ανέκαθεν «φυσικά-αφύσικα», ο γράφων όμως, αρχίζει καιρό τώρα να εντοπίζει τις ομοιότητες....!


Μπορείς δηλαδή, να συναντήσεις σχισματικοαιρετικούς “Ζηλωτές” του αρχαίου Ημερολογίου, που να προτεσταντίζουν ασύστολα, «ερμηνεύοντας» αβέρτα, πάντα τα Ιερά Κείμενα και την Πατερική Γραμματεία, πράγμα  που τους καθιστάαυτομάτως Προτεσταντο-Οικουμενιστές του “Ζηλωτισμού”…! Στο ίδιο μήκος κύματος και στην ίδια απαράλλακτη Προτεσταντόπληκτη γραμμή, μπορούμε πλέον φανερά και σταθερά, να εντοπίζουμε τα ταυτόσημα και στον αντίθετο πόλο του Παναιρετικού Οικουμενισμού με τους “Τζιχαντιστές”-Οικουμενιστές, των ανούσιων και ανίερων διαλόγων, που φέρουσιν ως «μάχαιρά» των τους μέν απροϋπόθετους, κάλπικους  και ψευδωνύμους διαλόγους μετά των αιρετικών,  αντιμετωπίζοντας δε τους ομοπίστους και ομόφρονές των Ορθοδόξους Χριστιανούς και αντί-Οικουμενιστές, ωσάν αντιμετώπισαν οι Τζιχαντιστές πρόσφατα τους εωσφοριστές Γιαζεντί, “σφαγιάζοντας” αυτούς, ελέω των μη Θεοφόρων και τάχα μου “Αλάθητων” Πανορθόδοξων Συνόδων (τα ερμηνεύουμεν έτσι εξαιτίας της απουσίας ενός Θεοφόρου και Θεόπτη Πατέρα σε αυτές! Μιάς και αυτό είναι τό βασικό κριτήριο των Θεοφόρων Συνόδων!)και του παναιρετικού δογματισμού των...! Την κατάληξη των καημένων εωσφοριστών Γιαζεντί, όλοι μας την γνωρίζουμε, καθώς γνωρίζουμε και τους υποδόριους, ανεπίσημους/ανέντιμους γιατί όχι, και άνανδρους διωγμούς, κατά των πλείστων Ομολογητών Ορθοδόξων, Πατέρων και αδελφών ημών..., εκ διαφόρων«εκκλησιαστικών» προσώπων και δή Ιεραρχών...!

Το τι γράφουσιν αυτές τις μέρες, οι «Ζηλωτές» και οπαδίσκοι της αιρέσεως του Οικουμενισμού, δεν περιγράφεται!!!Τα όσα «υπεύθυνα», «αληθινά», σταθερά και φαιδρά κατέδειξαν τα Μ.Μ.Ε. και ενήργησαν οι ένοικοι του Φαναρίου, έχουν ήδη περιγραφεί Θεολογικά ακεραίως, με Ιεροκανονική και ακριβή Δογματολογική παρουσίαση, υπό ενός προσφάτου εκκλησιολογικού και Θεολογικού κειμένου εκ των Πατρών, του πατρός Αναστασίου Γκοτσοπούλου! Δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς αυτές τις μέρες, να αποσύρουν το προσωπείο του ευσεβισμού τους και να ανασύρουν το έτερο προσωπείο, του κακόδοξου κληρικαλισμού και παναιρετικού Οικουμενισμού των και να εμφανισθούσιν «γυμνοί βασιλείς» και «βασιλικότεροι του βασιλέως», ως αγαπολόγοι, ευαγγελιολόγοι, Φαναριολόγοι, Πατριαρχολόγοι, Κληρικολόγοι της φακής, καιροσκοπούντες ακαδημιολόγοι..., μα κατ΄εξοχήν εμφανίσθησαν, ως ταλιμπανολόγοι και φανατικολόγοι κ.α. και όλοι αυτοί οι θλιβεροί Χριστιανολόγοι-Οικουμενιστές, όλοι τους ανεξαιρέτως είχαν ένα κοινό σημείο, μά όλοι τους(!): συνευδοκούσαν, ευλογούσαν και αγαπούσαν, τις μη Ορθόδοξες αλλά κακόδοξες και αιρετικές ενέργειες του Πατριάρχη μας κ. Βαρθολομαίου, αντί του σεβαστού και τιμωμένου προσώπου του και του θεσμού που εκπροσωπεί, καθώς ευλογούσαν-συνευδοκούσαν και αγαπούσαν τον Ιησουϊτη Πάπα και Παπισμό που τους ευλογούσε και τους κήρυττε εντός του Φαναρίου, καθότι διεκδικούν για τους εαυτούς των, οι λεγάμενοι advocatus Anticristi (δικηγόροι του Αντιχρίστου της Ρώμης) δηλ. οι Οικουμενιστές («μεταλλαγμένοι-Ορθόδοξοι»), τα Ιησουητικά-θεατρινίστικα καραγκιοζιλίκια και μασκαριλίκια του Πάπα,  μή εξαιρουμένων και των κακοδοξιών αυτού, όπως λ.χ. Αλάθητο, Πρωτείο, Φιλιόκβε, Ουνία, Πολιτική εξουσία κ.α....! Εις βάρος πάντοτε, των ειρηνικών διαμαρτυρομένων και αγανακτισμένων Ορθοδόξων για τα όσα θλιβερά καταντήματα των πιό πάνω, χωρίς να υποψιάζονται ποσώς οι X-men Oikoumenistes,ότι o εχθρός τους είναι ο ίδιος ο εαυτός τους, και οι κακόδοξες καινοφανείς πράξεις των υπό το ένδυμα ενός κάλπικου Ορθοδοξισμού!

Διατυμπάνιζαν οι Οικουμενιστές, με φωτογραφίες και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, στα μήκη και τα πλάτης της Οικουμένης, το ξεπούλημα και την«μοιχική εκπόρνευση» της Ορθοδοξίας, για την περιπόθητη «διακοινωνία» και«ερωτική συνεύρεση» των αιρετικών ταγών με τα των Αιρεσιάρχων!


Πώς είναι δυνατόν, σεβαστέ μας Αρχιμαδρίτη κύριε Γεράσιμε Φραγκουλάκη, να υφίστανται δύο Εκκλησίες στην συνείδησή σας;

Αυτά διδάσκετε στο ποίμνιό σας;

Είναι δυνατόν να υφίσταται οντολογικά και εκκλησιολογικά, μία η Ορθόδοξος Οικουμενική Εκκλησία και από την άλλη να αποκαλούμεν τον Παναιρετικό Παπισμό των Φραγκολατίνων, ως “Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία”, και να διδάσκετε δημοσίως μάλιστα ως κληρικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τις κακόδοξες θεολογικές θεωρίες: των «δύο Πνευμόνων», «των κλάδων», και των «Δύο Εκκλησιών»; Σήμερα βέβαια, μετά από δυό βδομάδες, από τον θεατρικό Οικουμενιστικό τραγέλαφο των Οικουμενιστών νόων, έχουσιν γραφεί χιλιάδες λέξεις, διαμαρτυρίας, αλλά σας συμφέρει να το παραδεχθείτε, τίμιε πάτερ; Την «σούπα» του Πατριάρχη και των λοιπών εγκάθετων φερεφώνων του, άν και γνωρίζουμε ποιός...., για να δούμε στην τελική, ποιός θα σας την χαλάσει και αφήστε (σας εκλιπαρούμε!) τα ανίερα σαχλεπίσαχλα γλυψίματα  στην άκρη!«Ένα είναι σίγουρο, ότι όλοι αυτοί που σήκωσαν τόση σκόνη τις προηγούμενες μέρες, το έκαναν» διότι είχαν ξαναδεί το εν λόγω σκηνικό, με άλλους μέν ηθοποιούς, κομπάρσους και κασκαντέρ...!

Μοναδικό κίνητρο των αντι-οικουμενιστών, σεβαστέ μας κληρικέ, ήταν όχι το μένος κατά του Οικουμενικού μας Πατριάρχη, καθώς αυθαίρετα και αντιχριστιανικά εικάζετε και εκφράζετε με δογματικό και απόλυτο τρόπο, αλλά είναι (και όχι ήταν!) το μένος κατά των αστόχων και αντικανονικών, μα κυρίως των κακοδόξων και αιρετικών ενεργειών του τιμίου Πατριάρχη μας! Χωρίς να αίρω τις διάφορες άλλες «Ζηλωτικές» φωνές των σχισματικοαιρετικών φανατικών χρονολατρών..., υπήρχασιν και οι ιερές φωνές, που βαδίζουσιν την Ιερά και Μέση Βασιλική Οδό, μακράν από τους Παναιρετικούς και Πανθρησκειακούς «–ισμούς» της αρχέκακου εωσφορικήςNew Age!

Ελπίζουμεν, ετούτην την βασική διάκριση, ενεργειών/προσώπου, να την τιμήσετε και να την αναγνωρίσετε σε κάποια φάση εκ των καλώς και δικαίως διαμαρτυρηθέντων αντί-οικουμενιστών, κατόπιν σοβαρού και πραγματικού έμπονου προβληματισμού σας, ίνα μη εκθέτετε δημοσίως την ειδική ιερωσύνη σας, με τα ανόσια προσωπικά φρονήματα και φληναφήματά σας.

Η γλώσσα των απανταχού Οικουμενιστών, σεβαστέ μας πατέρα Γεράσιμε, δανιζόμαστε τα λεξίδια σας: «στάζει τόσο δηλητήριο» κατά των συγχρόνων Ομολογητών Πατέρων και αδελφών μας, που απορούμεν πώς και δεν ανεχώρησαν από τα εγκόσμια ακόμη, μιάς και σίγουρα θα αυτοδαγκώθησαν πλειστάκις φορές...!

«Στην πραγματικότητα ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης έχει σχέση μόνο με το μίσος» που τρέφει απέναντι στην Φίλη Ορθοδοξία και κατά των ενεργών μελών αυτής! «Σε ότι αφορά τον πόλεμο που του κάνουν» πολύ καλά και Θεάρεστα πράττουσιν οι αδελφοί και Πατέρες, μιάς και αυτή ήταν η κατά Θεόν πρακτική κατά των αιρετικών Πατριαρχών...! Πολεμούν έναν Πατριάρχη (μάλλον κατ’ακρίβειαν πολεμούν, τις κακόδοξες ενέργειές του και όχι το πρόσωπό του όπως συκοφαντικά δυσφημούσιν οι ανίεροι Οικουμενιστές!) ο οποίος εκφράζει γυμνή τη κεφαλή αιρέσεις και κακόδοξες εκκλησιολογιές, στο Οικουμενικό του Χριστεπώνυμο πλήρωμα! Αυτές οι σοβαρές κατηγόριες, δεν είναι δημιουργήματα αρρωστημένων φαντασιών, καθώς Εσείς νομίζετε, πράγμα που αποδεικνύεται με την καλοπροαίρετη και συνετή πληροφόρηση και ενημέρωση τόσο εντός όσο και εκτός διαδικτύου! Οι αντι-οικουμενιστές αδελφοί και Πατέρες, όντως τίμιε πάτερ, «Μάχονται ένα ανεύθυνο, ένα κακό και δόλιο πρόσωπο»,επιλέγουμεν προσωπείο, το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι οι Οικουμενιστές τα πολύ κοντινά και τα μακράν, τσιράκια του Πατριάρχη, οι οποίοι αντί να εκπροσωπούσιν, ως ώφειλαν, τον ιερό θεσμό και σκοπό του Οικουμενικού Πατριαρχείου μας, εκπροσωπούν και υπηρετούσιν δουλοπρεπώς και προσωποληπτικώς, τα εκάστοτε κακόδοξα προσωπεία, που επιλέγουσιν να δημιουργήσουσιν οι ίδιοι, εν μέσω κακοδόξων θεωρημάτων και αιρετικών ιδεοληψιών...!

Εγκαλείτε τους αντί-Οικουμενιστάς, για αντιεκκλησιολογική συμπεριφορά, και ζητάτε ίνα καταβροχθήσετε αυτούς, ως πειναλέοι λέοντες, ενώ ταυτόχρονα ζητάτε, με ειδικό δήθεν«εκκλησιολογικό» και «εκκλησιαστικό» τρόπο, τα κεφάλια αυτών(!), εντός χρυσοποίκιλτων και πολυτελών Φαναριώτικων δίσκων!

-Ποιοί;

-Μα εσείς οι αιρετικοί και κακόδοξοι
Οικουμενιστές, φυσικά!

-Ποίοι άλλοι;

-Εκτός και αν υφίσταται..., το Fringe, ένα δεύτερο παράλληλο σύμπαν και κάνουνε παρεμβάσεις οι κλώνοι σας!...

-Αστεία πράγματα!!!


Εσείς φυσικά, που αναγάγατε το ψεύδος της «μεταπατερικής θεολογίας» και την θεοσκότιστη Παναίρεση του Οικουμενισμού..., σε «Εκκλησία»! Πολλώ δε μάλλον για να είμαστε και απόλυτα ακριβοδίκαιοι με τις όσες Θεοκατάρατες «λογικές» σας, αναγάγατε το διαβολόκτιστο ψεύδος των αιρέσεων..., σε «Εκκλησίες»!!!

Οι ΚΑΙΡΟΣκοπική παρασυναγωγή και σέκτα των «ισχυρών-ανίσχυρων» Οικουμενιστών, οι οποίοι λογικά, εκκλησιολογικά, θεολογικά, δογματολογικά, πατρολογικά, οντολογικά και Αγιοπνευματικά είναι άτομα εκτός Εκκλησίας, μιάς και η Εκκλησία υφίσταται και είναι,κατά τον Μέγα Γρηγόριο Παλαμά, εκεί μόνον, όπου υφίσταται η Αλήθεια δηλ. ο Θεάνθρωπος Χριστός!

Υφίσταται ο Θεάνθρωπος-Αλήθεια, εντός της συγχρόνου Παναιρέσεως του Οικουμενισμού της Οικουμενικής κινήσεως;

Είχε, ή έχει σήμερον, ή μπορεί να έχει στο μέλλον, κάποια σχέση το ψεύδος με την Αλήθεια;

Μπορεί να σχετιστεί το Τριλαμπές Αληθινό Φώς, της Αληθινής Αγίας Τριάδος, με το σκότος του Οικουμενισμού σας και την αλλότρια άβυσσο του μεσαιωνικού αντι-Τριαδικού Παπισμού σας;

Ελέγχουμεν τον Πατριάρχη μας, σεβαστέ μου κληρικέ, συνήθως εκείνοι που κατανοούν μερικά κολλυβογράμματα και μερικήν εκκλησιολογία καθώς και εκείνοι που απεκόπησαν αντικανονικώς, αντιεκκλησιολογικώς και παράνομα εδιώχθησαν κακήν κακώς, εκαθαιρέσθησαν και αφορίσθησαν, από εσάς τους εγκάθετους αιρετικούς Πατριαρχικούς Οικουμενιστές, όπως λ.χ. ο σύγχρονος και νέος Θεολόγος και Διδάσκαλός της Οικουμενικής Ορθοδοξίας μας, μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ο κανονικότατος Μητροπολίτης Ράσκας και Πριζρένης κ.κ. Αρτέμιος και ο Πρωτοσύγκελος αυτού, ο Ιερομόναχος κύριος Συμεών...!Μήπως δεν υφίσταντο, Οικουμενικοί Άγιοι Μεγάλοι Πατέρες, που εκαθαιρέθησαν και αφορίσθησαν παρανόμως, από τους τότε ομοούσιους αιρετικούς νόες;

Μήπως και εσείς μαζί με τους αντι-οικουμενιστάς, δεν έχετε τα ίδια πρότυπα και τιμάτε και εορτάζετε τους ομοούσιους «αφορισμένους και καθαιρεμένους» Μεγάλους Αγίους της Εκκλησίας μας;
Τόσο πολύ σας κόφτει, που υποστηρίζουμεν τους αδικημένους και κατασυκοφαντημένους;
Ανοίξτε τίμιε πάτερ, και καμιά μέρα στην παροντική ζωή σας, μερικά Πατερικά συγγράμματα, ή έστω τους βίους των Αγίων μας, ίνα ξεστραβωθείτε επί τέλους! Θα μπορούσαμε και εμείς να γράψουμε πολλά, πράγμα το οποίο και επράξαμεν προς χάριν της συγκριτικής μας Θεολογίας, και προς φανέρωση της συγκρητιστικής σας θολο-θεολογίας, χωρίς όμως να εξαντλείται στην παρούσα σχολιογραφία μας, το εν λόγω θέμα...!
Καθώς αντιλαμβάνεστε αγαπητοί μας αναγνώστες, παρουσιάσαμε από την δική μας οπτική γωνία το εν λόγω θέμα, δανειζόμενοι «ποιητική αδεία» και «αδεία εκ της σημαίας» της Οικουμενικής Ορθοδοξούσας Ρωμηοσύνης, αντιγράφοντες και παραφράζοντες τα καίρια σημεία και γραφθέντα του Κρητικού, πατρός κυρίου Γερασίμου Φραγκουλάκη εφημερίου στο Αννόβερο της Γερμανίας, παραθέτοντας σας αυτά, με διαφορετικό και αντίθετο «εξ άκρας συλλήψεως» βασικά λόγο, με άλλο θεολογικό και εννοιολογικό περιεχόμενο καθώς  και με αντιπαραβολικό-συγκριτικό λόγο!
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΕΣ:

Μήπως ο π. Γεράσιμος υπερασπίζεται, ως μη ώφειλε, συγκεκριμένα πρόσωπα του Οικουμενικού Θρόνου, όπως π.χ. τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ενώ εμείς υπερμαχούμεν περί του θεσμού του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Ρωμηοσύνης μας μιάς και είμαστε αναπόσπαστα και ενεργά μέλη του;

Μήπως ο π. Γεράσιμος και πάλιν υπερασπίζεται, ως μη ώφειλε, τις κακόδοξες ενέργειες και διακηρύξεις του συγκεκριμένου Πατριάρχη μας;
Ο κληρικός ή και ο λαϊκός, που υπερασπίζει εξεφραζόμενες κακοδοξίες και αντικανονικές ενέργειες άλλων ή και του ιδίου, χωρίς ο ίδιος, να έχει εκφράσει προσωπικές κακοδοξίες,ποιά είναι η οντολογική του θέσις εις το Σώμα της Εκκλησίας;

Ποιά είναι η αναλλοίωτη θέση της Εκκλησιαστικής Ιστορίας μας περί των οπαδών των αιρέσεων;

Μήπως, μαζί με τους αιρετικούς και αιρεσιάρχας, δεν αναθεματίζονταν, αφορίζονταν και καθαιρούνταν εάν ήταν κληρικοί, και οι οπαδοί αυτών;
 Ωστόσο, δεν είναι ένα πράγμα διαφορετικό, να ανεχόμαστε και να υποστηρίζουμε, τις όποιες αντικανονικές ενέργειες και ένα άλλο, διαφορετικό πάλιν, αλλά εκκλησιολογικό και μείζων ζήτημα, να ανεχόμαστε, να στηρίζουμε και να αγαπούμε τις εξεφραζόμενες δημοσίως αιρέσεις;

Τελικά σε ποιάν κατεύθυνση θα πρέπει να είναι η αγάπη μας;

Μήπως θα πρέπει να μάθουμε στην τελική, όλοι μας, πώς να αγαπάμε τον αιρετικό και να ευχόμαστε την μετάνοια και την φώτισή του, ή μήπως θα πρέπει, με την αγάπη μας προς το πρόσωπό του αιρετικού ανθρώπου, να αγαπάμε μαζί και την αίρεση, ιδεολογία και αστοχία του;

Εν τέλει φίλοι και φίλες μας, υπάρχει ή όχι, η διανοητική και κυρίως ψυχοπνευματική σύγχιση και ισχυρά αλλοτρίωση των πνευματικών αισθητηρίων και αντανακλαστικών αυτών, δηλαδή στα μυαλά και τις ψυχές των  Οικουμενιστών και φιλοπαπιστών, καθώς ήδη υφίσταται η Θεοφώτιστη συγκριτική  σαφέστατα αναλλοίωτη, μαζί και η απλανώς Ορθοδοξούσα Θεο-λογική, εξάπαντως Ευαγγελική και Θεανθρώπινη διάκριση, του πιό πάνω προαναφερθέντος σημείου, εντός μάλιστα, της Ιεροκανονικής, Δογματολογικής και Πατρολογικής Γραμματείας;

Γιατί άραγε, οι θλιβεροί και καημένοι αιρετικοί, αδυνατούσιν να την ασκήσουσιν;

Είναι δυνατόν, να υπάρχει ενεργό μέλος του Σώματος της Εκκλησίας, που να αποδέχεται και να αγαπά «την νόσο» της όποιας  αιρέσεως, και να μην υφίσταται την φυσιλογική αντίδραση και δίωξη εκ των «ερυθρών αιμοσφαιρίων», δηλ. Κλήρου και λαού,  αυτής της Αλαθήτου Συνειδήσεως της Εκκλησίας;

Μήπως εμείς οι νέοι, οι υπέρμαχοι και οπαδοί ενός Ορθόδοξου και Αγιοπατερικού Οικουμενισμού (και όχι του ΠΣΕφτικου και Παμπροτεσταντικοφραγκολατίνικου Οικουμενισμού με ηγετίσκο και κεφαλή τον Vicarius Antichristi!) στηλιτεύουμεν και κριτικάρουμεν με πάσαν σφοδρότητα τις συγκεκριμένεις αιρέσεις και κακοδοξίες του Φαναρίου και άλλων, καθώς ωφείλαμεν, έχοντες πλήρως την συνείδηση ό,τι είμαστε οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης καθότι είμαστε εν δυνάμει, πλήρως βαπτισμένα, ενεργοποιημένα και ενταγμένα μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας, καθώς και ορκισμένοι απόφοιτοι και διάκονοι, της Ιεράς Επιστήμης της Ορθοδόξου Θεολογίας μας, τουτέστιν αιώνια μαθητούδια της Εκκλησίας μας;

Μήπως και πάλιν, ο σεβαστός Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος, μεταβάλλεται σε οπαδός καιυπερασπιστής αιρέσεων και προσώπων, από ιδιοτελεί κίνητρα και συμφέροντα;

Το ποίμνιο, του συγκεκριμένου κληρικού αλλά και άλλοι, έχουν συνειδητοποιήσει, τί είδουςλυκοποιμένας βαρύς, υφίσταται εντός της μάντρας και ενορίας των;

Μήπως ο εν λόγω κληρικός καθώς και άλλοι, επευφημούν φαιδρώς, τις αντικανονικές και απαράδεκτες διώξεις, που υφίσταντο και υφίστανται αδίκως και παρανόμως, τα ποιό πάνω προαναφερθέντα πρόσωπα;
Αντιπροσφέρουμεν τότε, προς πάντα ενδιαφερόμενο αιρετικό Οικουμενιστή και οπαδό της ψευδο-λεγάμενης «Οικουμενικής Κινήσεως», ως αντίδωρο ευγνωμοσύνης, για την έμπνευση και μόνον της παρούσας σχολιογραφίας μας, και πάλιν αντιγράφοντας τα λεξίδια  του π. Γερασίμου: “Μήπως υπάρχει περίπτωση να συνέλθουν, να επανακάμψουν, να ζητήσουν συγγνώμη; Όλοι αυτοί που το προηγούμενο διάστημα κατέθεταν «λόγον ανούσιον και ανυπόστατον» υπάρχει περίπτωση να ομολογήσουν την αποτυχία τους; Πολύ δύσκολο γιατί διακατέχονται από εωσφορικό εγωισμό!.

Καταλάβατε τώρα κύριοι φιλοπαπιστές;

Υστερόγραφον:

«Αντί επιλόγου παραθέτω αυτό που λέμε» στην Κύπρο παπά μου:"Αθκιασερός παπάς, θάφκει τζαί τους ζωντανούς" Μητροπολίτες, συναδέλφους του κληρικούς, Μοναχούς/ές και λαϊκούςή και το άλλο το θυμόσοφο: "Παρά να συντηχάνεις καλύττερα να κλάνεις"!

Ελπίζουμεν έστω και την υστάτη, να καταλάβατε τώρα, τίμιε πάτερ;


Με τιμή προς το αξιαγάπητο πρόσωπό σας με την ενεργούσα και αγιάζουσα ιεροσύνη σας, ασπαζόμαστε την δεξιά σας, άχρι καιρού...Π. Π. Ν.


ΠΗΓΗ:  http://apologitikaa.blogspot.com/2014/12/blog-post_10.html
ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΗΜΑ:

Ήντας τζαιρούς εφτάσαμεν σιόρ!

παπαΓεράσιμε ελπίζω να μην αληθεύκουσιν οι φήμες, ότι απαγγείλατε μαζί με του Προτεστάντες το "Πιστεύω..."
διότι αυτό και άν είναι καραμπινάτη κακοδοξία και αίρεση....!

Ήντα που κάμνεις ετζήθεν στο αλτάριον παπά μου;
Κηρύττεις το ψεύδος ή την Αλήθεια στους αιρετικούς;

Η Ευαγγελική ονοματοφάνεια, μας υποχρεώνει να παραθέτουμε τα ονόματα και τα πρόσωπα
των κακοδοξούντων δημοσίως, αιρετικών και φιλοαιρετικών!
Δεν υπάρχουν σχόλια: